Tentang Saya

banner-katalog-copy.jpg

Selamat Datang ke dunia penuh keunikan dan keindahan koleksi mutiara asli dan kristal terus dari sabah..

SIAPA SAYA?

09052006011.jpg

Saya adalah anak jati sabah yang mengabdikan diri terhadap mutiara dan kristal di sabah ini. Laman ini tak lain, tak bukan mau mendedahkan keindahan dan keunikan mutiara sebagai ciptaan alam semulajadi milikNya..

11 Komen »

  1. maz said

    hi, saya memang berminat dengan mutiara.tapi x tau kat mana boleh dapatkan rantai, geleng 0r any mutirapunya produk yang murah n cantik

  2. Pn Izzah said

    saya berminat dgn mutiara…n kristal..plz email be about pearl n kristal..coz saya try buka laman web kedai tak dapat…

  3. norlili said

    saya berminat untuk menjadi dealer…
    mcm mana harganya…
    dan dimana saya boleh dapatkan bekalan

  4. Linda said

    Hi..saya pun berminat gak .any picture??list price? boleh dapat secara borong?

  5. amiey said

    hi..sy pun berminat gak nk jd dealer.Bleh bg pic n list price?mayb bleh dpt harga borong kot?

  6. ambia said

    hai, bagaimana untuk sy hubungi saudara mengenai barang2 mutiara ini?

  7. Irah said

    Salam…
    Tuan rumah ni dealer mutiara sabah?
    Sy minat.Boleh contact sy.

  8. fatimah said

    saya pun berminat gak nak niage….
    boleh hantar gambar rantai loose pearl, subang drop dan jangan lupa yang mustahak sekali….harga
    kak timah

  9. doran wilfred said

    i’m pure sabahan but stay in panisular of malaysia for studying.i’m very interesting to brooch(pearl & crystal) to find side income.can i have your no phone please for more information & make some business.

  10. nor said

    hai….saya berminat dengan brooch [pearl dan kristal]boleh send kan gambar yang terbaru tentang produk pearl dan kristal

  11. lahirul said

    Assalamualaikum,
    Pada semua yang bertanya mohon maaf kerana tidak sempat menjawab segala pertanyaan sebelum ini. Utk makluman laman mutiara online saya (www.mutiara…com) yang baru kini dalam proses akhir pembinaan.

    InsyAllah segala pertanyaan boleh dirujuk di laman berkenaan.

    wassalam

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: