Produk Mutiarasabah

rantai10k1.jpg
Apa keistemewaan rantai mutiara ini?

Dengan diikat rapi bersama beberapa biji kristal swarovski menyerlahkan lagi penampilannya bersama pendant kristal rusiaan.

About these ads

40 Komen »

  1. liza berkata

    i nak tau di mana saya boleh dapatkan set mutira yang murah .kerana saya nak jual balik

    pls call me 088-705760

  2. Irah berkata

    Salam….
    Macamana sy nak tempah set mutiara asli dgn harga yg rendah? Contact sy.

  3. lajikun berkata

    sy ada modal RM10,000 n ingin berniaga produk berasakan mutiara. sekarang sy ingin mencari pembekal yang dapat menberikan harga yg murah.bole x kirimkan sy koleksi yang ada

    • anis berkata

      boleh hubungi sy untuk bisnes ni.. sy boleh jd pembekal dengan harga yg murah dan berbaloi.. anis 0173248924

  4. lahirul berkata

    Nak jual mutiara kena tahu serba sedikit juga pasal mutiara ni. Di sabah, mutiara sahaja tidak menarik perhatian yang tinggi di kalangan pembeli. tapi kombinasi dengan kristal terutamanya kristal swaroski membuatkannya lebih menarik dan diminati.

  5. lajikun berkata

    kristal swaroski dr sabah gak ke?

  6. sarah berkata

    macamana saya nak dptkan mutiara dan kristal swaroski yang belum dibuat gelang atau rantai dengan harga borong.

    • Mohd Hedir berkata

      Ingin Mutiara asli dan kristal dr sabah. Sy boleh jadi pembekal. Harga boleh runding.0172780097

  7. June berkata

    Saya pun nak dapatkan kristal swarosvki yang dijual borong gak, macam mana & kat mana boleh dapat.

  8. ismawati berkata

    SYA NAK BLI CARA BORONG ADADISKAUN KA

  9. liza berkata

    saya ingin beli rantai mutiara. berapa harganya dan dimana nak dapat

    • ina berkata

      salam,
      liza masih berminat utk membeli rantai mutiara??

  10. adakudus berkata

    pasar filipina tu kat mana….boleh bagi direction tak…kalau boleh kami nak tengok sendiri bagaimana mutiara tersebut di ternak…

  11. lahirul berkata

    Saya dalam proses akhir menyiapkan web jualan mutiara & kristal online saya. InsyaAllah saya akan umumkan secara rasmi pembukaannya nanti di sini. Pastikan anda tidak ketinggalan melayarinya nanti! Ada tawaran menarik menanti. Tunggu………….

  12. zehan berkata

    saya memang menjual barang2 mutiara secara kecil kecilan di rumah saja dan setakat ni saya memang berurusan dgn supplier dari sabah,saya juga perlukan bahan mentah spt clam,metal finding,kristal swarovski dll.saya juga biasanya dpt harga secara borong dan memuaskan ..masaalahnya saya ada masaalah sikit dgn supplier tu,contohnya brg lmbt smpai dan susah nak menghubungi dia kalau ada masaalah pos..saya berminat nak berurusan dgn anda,boleh tak bagi harga brg2 contoh 1 strd mutiara brp,1 strd tiger eyes,aksesori gelang yg ready made,dll..dan adakah khidmat celup semula apabila warna emas sadurnya sudah pudar,dan apakah brg2 yg rosak boleh dikembalikan?

  13. Einna berkata

    Saya berminat dengan hiasan mutiara dan kristal. Di mana saya boleh mendapatkan dengan harga borong bagi mutiara juga kristal yg telah siap di ikat juga yang belum di ikat untuk saya jual balik? Juga di mana saya boleh dapatkan segala barangan keperluan bagi mengikat mutiara juga kristal ini termasuklah yang bersadur emas?

  14. farra berkata

    saya berminat untuk menjual brg2 kristal dan mutiara , leh dptkan sy senarai harga secara borong tak.seperti kristal dan mutiara yg belum di ikat lg..tq

  15. zety berkata

    saya berminat nak cari pemborong dari pasr filifine dengan harga yang murah,,sila hubungi saya zty 0123281384.

  16. annie berkata

    saya memang berminat dengan mutiara….bolehkah anda berikan maklumat untuk saya beli dalam kuantiti yang banyak kerana saya ingin menjual semula..

  17. shafa berkata

    saya berminat nak cari pemborong kristal dari pasar malam sebelah hotel le meridien k.kinabalu sabah atau pasar kg air…sila email saya jika ada maklumat

    shafa_ry@yahoo.com

  18. emy berkata

    saya bminat dgn mutiara dan kristal.boleh bg saya harga borong mutiara loose dan yg sudah siap diikat kerana saya ingin menjualnya.tq.

    • renney berkata

      aiii u nak ke kristal n mutiara, i blh jdi pmbekal u n bg u harga y pling murah,,,u tk kan myesal punya…klu u berminat nk jadikan i pbekal u, u reply je msj i dlm e-mail i….

  19. renney berkata

    sesiapa y berminat nk jadikan i pemborong mutiara u send email ke renney03@hotmail.com

  20. qin berkata

    sesapa yang nak mutiara dan crystal email kat saya…eqyn07@yahoo… saya blh jadi supplier anda dgn harga yg bpatutann dan murah…dan saya akn tunjukkan bagaimana nak tahu mutiara asli @ palsu..

  21. YANIE berkata

    HI SUME…

    SAYA ADA SEUTAS RANTAI MUTIARA , SAYA MENANG DALAM PERADUAN OLAY.. RANTAI MUTIARA NI TAJAAN DARI RAFFLESIA.. KEDAI RANTAI MUTIARA TERSOHOR DI MALAYSIA..

    RANTAI MUTIARA YG SAYA MENANGKAN NI SEHARGA RM 10,000 CANTIKK..
    SEBENARNYA SAYANG NAK JUAL.. TP SKRNG NI SAYA TENGAH KESEMPITAN , TENGAH NAK GUNA DUIT BNYK.. ADA SESIAPA YG BERMINAT?? LEH CALL SAYA
    YANI : 0177031079

  22. erin berkata

    sejak kebelakangan ini timbul minat dengan mutiara . di mana saya nak dapatkannya.bukan untuk jual tp utk kegunaan sendiri seperti rantai, gelang dan cincin. mana yang asli dari sabah atau dari jepun, korea.pening kepala

  23. halfae berkata

    berminat mahu cari pemborong mutiara asli dari sabah .. mutiara yang dijual adalah dalam bentuk sudah jadi aksesori, mutiara sahaja ataupun masih didalam kepah mutiara berkenaan. berminat? hubungi 0138573670 atau email ke halfae@yahoo.com atau pm di facebook id sama ngan email.. HARGA ADALAH BORONG

  24. aksesori perak berkata

    Tak sangka ramai jugak penjual mutiara ni. Pasarannya macammana ya?

  25. saya hendak membeli mutiara siap/belum, atau kristal, dengan harga borong, tapi harga yg murah sahaja, pembekal boleh contact daive_rky@yahoo.com

  26. dyna berkata

    saya ada sebutir mutiara,saya menjumpainya dlm mulut ikan semasa sya membersihkan perut ikan 2…mutiara 2 berwarna putih air jernih dan bentuknya bulat….yg pliknya permukaan mutiara 2 mempunyai seakan2 bentuk simbol yg xdpt d lihat dgn mata kasar bentuknya…contact 0178310962

    • din berkata

      uikss,, d mna lokasi dyna,, sy brminat la nak tengok..

  27. teratai berkata

    saya nak cr mutiara asli yg di dlm kepah…. email saya,plis

  28. Mohd Khairrul Amry Ismail berkata

    Saya mempunyai pembekal direct dari sabah untuk membekalkan mutiara asli pd harga yg amat murah dengan pembelian borong. Email kepada saya khairrul@hotmail.com

    • hairul berkata

      salam cik khairul. sy berminat dalam bisnes mutiara buleh cik khairul bg no tlpon untuk sy hbungi. dan d mane sy bule jumpe ck khairul. sy duduk area setapak gombak.

      • tina berkata

        en hairul, boleh hubungi saya juga sekiranya berminat untuk mendapatkan design terkini sabah pearl yg dah siap jadi barang perhiasan atau yg loose (belum jadi perhiasan)

        emel saya: rinazz.collections@gmail.com (emel saya no hp enhairul, nanti saya akan hubungi. Saya jugan boleh email gambar2 pearl dalam koleksi saya)

  29. Annita berkata

    Saya nk cari pemborong mutiara yg murah dari sabah. sila hubungi sy di talian 013-3232459 nita.

  30. sabrun berkata

    saya mencari pembekal mutiara dari sabah yg berkualiti saja..harap maklum..hubungi saya 0123125795 segera..tq

  31. wina berkata

    Jika ade sesiapa berminat untuk mendapatkan mutiara sabah samada mutiara air masin atau air tawar boleh emel saya di ariesa.ilyah@gmail.com…Lokasi saya di semporna sabah. Mutiara air masin jauh lebih berkualiti dan harga agak mahal sikit berbanding dengan mutiara air tawar.

  32. Masniah berkata

    Kalau boleh kita jumpa sbb kalau barang tu d pos susah,sya mhu tengok sblm beli

    • khaty berkata

      hai semua..saya mencari pemborong yg boleh beri harga rendah utk aksesori yg berasaskan mutiara, kristal swarosvki & seangkatan dgn nya,,, ini kerana saya ingin menjual di pasaran semenanjung..kalau boleh sila emailkan katalog/ gambar barangan yg anda ada..juga boleh contact saya di 012 9863280 & email ke ctcatzajz@yahoo.com..terima kasih semua…

RSS feed untuk komen pos ini · URI Trackback

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: