Terhangat di pasaran

gelang48b.jpg

Gelang ini dibuat dengan kombinasi mutiara dan kristal swarovski. Ianya diikat menggunakan suasa secara juntai dengan kristal berbentuk hati menyerlahkan lagi penampilannya.

Ketika ini produk jenis ini adalah antara yang paling banyak menerima tempahan di mutiarashop. Malahan pasaran di sabah sendiri, koleksi berbentuk sebegini tidak kira sama ada ianya kombinasi mutiara + kristal ataupun kristal sahaja, yang paling menerima permintaan.

Cepat kepada semua, promosi 30% hanya sehingga 15/02/2007

About these ads

6 Komen »

  1. lajikun berkata

    kristal swarovski import dr mane?. kat sabah ada kilang ke buat kristal tue?. kristal swarovski ni kristal yang dibuat oleh manusia bukanya pembentukkan semulajadi.

  2. qistina berkata

    salam tuan rumah.. sabah tinggal kat mana? u beli semua mutiara nih d jamilah ker… sy pon sabahan gak tapi menetap di terengganu… sy pon buat bisnes nih tapi tak aktif sgt, just sambilan jak..
    harap dapat berkenalan dengan tuan empunya blog.
    salam perkenalan… ada masa lawatlah website sy tapi masih dalam peringkat pertama :p

  3. mazulin berkata

    mcm mna nk hubungi encik untuk urusan niaga.saya nk buka kedai n perlukan pembekal.please respone me at 012-9406527 or just email me as soon as possible.i’m need source.

  4. qashck berkata

    salam..
    saya memerlukan mutiara asli sbgai main produk dlm butik sy..
    klu blh saya nak harga borong kerongsang dan accesories wanita yg bkaitan dgn mutiara..
    klu harga yang u berikan mdapat psetujuan dr rakan kongsi sy…
    kami akan mengambil u..
    klu blh as sOon as pOsible..

    • kualiti mutiara mana lagi berkualiti………….mutiara air masin / mutira air tawar???so adakah ia sangat mahal…………….

      • lahirul berkata

        air masin. dan mmg mahal. bsergantung pada kualitinya

RSS feed untuk komen pos ini · URI Trackback

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: